Concepts-ICT


Door het toenemende belang van stabiele en beveiligde omgevingen voor het plaatsen van Hostingdiensten heeft Concepts ICT in mei 2004 besloten een eigen datacenter te laten bouwen nabij haar kantoorpand te Breda. Het Concepts ICT Datacenter te Breda bevat 185 vierkante meter Floorspace en is uitgerust met alle faciliteiten die u van een datacenter mag verwachten. Vanuit het Concepts ICT datacenter bieden wij u de mogelijkheid om uw server(s), rack(s) of cage(s) onder te brengen in een hoogwaardige omgeving tegen een scherp tarief.

Redundante verbindingen
Het Concepts ICT Datacenter in Breda beschikt over redundante verbindingen; te weten twee fysiek gescheiden STM-1 verbindingen. Deze verbindingen lopen naar het datacenter op Schiphol-Rijk en naar de AMS-IX.  Uiteraard is er ook een verbinding tussen Schiphol-Rijk en de AMS-IX, waardoor er een redundante ring beschikbaar is.

Alle vormen van hosting mogelijk
In het Concepts ICT Datacenter te Breda bieden wij alle mogelijke vormen van hosting. U kunt onder andere kiezen voor server-, rack- en cagehosting. Wij kunnen u in het Concepts ICT datacenter ook van dienst zijn, indien u specifieke wensen heeft betreffende uw hostingoplossing. In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met diverse maatwerkoplossingen, waardoor wij parate kennis in huis hebben om u een gepaste oplossing te bieden.
 
Het Concepts ICT Datacenter Breda
- Kwalitatief hoogwaardige omgeving
- Redundante verbindingen
- Meerdere Service Level Agreements
- 24 x 7 toegang
- Server-, rack-, en cagehosting
- Scherpe tarieven

Kwalitatieve oplossingen tegen scherpe tarieven
Het Concepts ICT Datacenter is uitgerust met alle faciliteiten die een kwalitatieve oplossing waarborgen. Door onder andere het redundante infrastructuur hebben wij in het voorgaande jaar een uptime behaald van 99.98%. Naast hostingruimte bieden wij u in het Concepts ICT datacenter ook diensten als Remote Power Switch, UPS en Back-up faciliteiten.

Netwerk
Het netwerk is aangesloten op drie onafhankelijke international carriers en heeft een directe verbinding met de AMS-IX en met de NL-IX. Een totaal overzicht van alle netwerk koppelingen:

- 1 Gbps NL-IX
- 1 Gbps AMS-IX
- 1 Gbps Interoute
- 1 Gbps Carrier1
- 1 Gbps Cogent

Concepts ICT maakt alleen gebruik van hoogwaardige netwerkapparatuur. 
Het netwerk van Concepts ICT is aangesloten op onderstaande routers:
- Juniper M7i routers (Breda / Schiphol-Rijk)
- Juniper M10 router (NIKHEF)

       Copyright 2019 ColoPower - Alle rechten voorbehouden - Genoemde prijzen zijn Excl. 19% BTW